entree


Aflevering 8      15-9-2006 t/m 9-10-2006

Over drijven en gewicht

Kees voelde dat er aan zijn, in nieuwstaat verkerende maar helaas wel een beetje achterhaalde 15 jaar oude, zwembroek werd getrokken. Verbaasd keek hij om. O, Kitty in een jolige bui, leuk hoor. 'Er zijn wel kindertjes bij hoor Kitty, dus laat dat maar even.' Kitty dreef af.
'Het lijkt wel of ik niks meer in te brengen heb sinds Valentina bij ons gekomen is' dacht Kees, 'Sta ik in zo'n overvol badje met krijsende kinders een beetje voor lul'. 'Ja, die eend die laat zich heus niet pakken, hij zal wel gek wezen !'

'Kom, niet van dat negatieve, het leven is te kort .............. vroeger kon ik toch een redelijk potje dobberen', dacht Kees en gleed weg in een niet zo fraaie schoolslag-achtige beweging. Valentina wilde volgen, maar werd plots met een ruk tegengehouden. Een glimlach verscheen op Kees z'n gezicht, ja, zo licht als een veertje, gaan, gaan en gaan, niet omkijken, alleen maar gaan, plots werd zijn hoofd keihard in z'n romp geduwd...... ach ja de rand.


mooie nazomer
het natuurwater is op z'n warmst
 
hé ik zie niks
  water in mijn ogen
  heerlijk warm water
lekker even zo met elkaar zwemmen
 
maar ja er is toch iets geks
gaat het wel goed met valentina
bandjes om
is ze goed genoeg opgeblazen
oordopjes in
 
water in mijn ogen
moet snel 
mijn hoofd boven water houden
kijken wat er aan de hand is
ik hoor haar niet meer


snel snel naar boven of beneden
shit welke kant op
boven beneden beneden boven 

pregunto a mis amigos....

 

Au.... Rot eend! ..... waarom kan jij wel zwemmen en ik niet! 't voelt wel lekker aan ... het water ... moet mijn mond wel goed dicht houden anders gutst het water naar binnen ..... en ik weet wel dat ze me een plezier willen doen, ... dat ik anders te ver afdrijf.... maar dat touw knelt zo om mijn been. 't doet gewoon zeer!

 

 

.. ik wil ook zo graag kunnen zwemmen, borstcrawl, vlinderslag ... zelfs de schoolslag zou ik doen als ik daarmee vooruit kan komen. Zo lekker door het water zwemmen... of kopje onder om te kijken wat er allemaal op de bodem ligt en natuurlijk een schat vinden of iets anders wat iemand per ongeluk verloren heeft zoals een ring ofzo. En dan breng ik ze die ring terug en dan zouden ze me erg dankbaar zijn voor het terug vinden en ze zouden alles voor me doen....... ik mag dan wensen wat ik wil. Dan kan ik wensen dat ik kan zwemmen, maar ja, ik moet dan wel eerst kunnen zwemmen .....pffff... ¿Por qué no traes a tu perro? ben nu meer een dobber.

 

 

Zal ik trouwens in het water plassen !  ik moet zo nodig ... en als ik die verdraaide eend te pakken kan krijgen gaat ie kopje onder..... ¡Caramba!

vorige aflevering
terug naar inhoudsopgave
volgende aflevering