entree

 

Aflevering 10     30-10-2006 t/m 19-11-2006

In bedrijf           


Werken in de frisse lucht, eigen baas.............. best wel een goed idee van Kitty ....... alleen die kleren ! ' Als we de ICT-sector ingaan, dan moet je je daar ook naar kleden' aldus Kitty 'en een stropdas hoort daar bij'. Hij had even gekeken op internet, de das was oorspronkelijk bedoeld voor warmte, toen werden ze ineens mooi gevonden, en toen besloot een onbekende Harry om er een knoop in te leggen, voila de stropdas was geboren. En veel warmte zit er ook niet meer in, straks weer verkouden, dat kan niet missen, bedacht Kees zich triest terwijl de gure november wind door zijn colbertje joeg.

Kitty was al een tijdje stil. 'Je hebt duidelijk een gat in de markt aangemaakt Kitty, hopelijk kunnen we snel personeel vinden want ik geloof niet dat het helemaal legaal is om Valentina mee te laten werken'. Kitty snoof 'Ach daar doet toch niemand moeilijk over, en loop je wel een beetje door, we moeten nog twee bedrijven uitlaten'. Kees lachte schamper, 'dat is de volgende stap zeker, complete bedrijven uitlaten ? ' 'Ach je snapt me heus wel' zei Kitty terwijl ze zich omdraaide. 'VALENTINA HOU OP MET SPELEN !!!!!, WE MOETEN EVEN DOOR !!!'

De frisse lucht heeft zeker niet hetzelfde effect op Kitty dacht Kees terwijl hij naar de ravottende Valentina keek. Die meid wist ook overal een lolletje van te maken. Kees gaf een ruk aan de datasnoeren in zijn rechterhand, ja we moeten maar weer eens verder, 't wordt al weer donker.......


ben zo blij dat we eindelijk
resultaat hebben op onze sollicitatie's
weer wat voor onze maatschappij
kunnen betekenen
we horen er weer bij.......deze gezinsfunktie sluit prima aan bij wat
wij in huis hebben

            klantgericht
            energiek
            punktueel
            enthousiast
            ondernemend
            stimulerend
            daadkrachtig
            inspirerend
            energiek

           
en we zijn in staat om
   

hoofd-en bijzaken te onderscheiden
 
computer uitlaat familie
   
 flexibel kwaliteit en dienstbaarheid
 

 


 

 
voor meer informatie vraag naar onze folder op kkok.org

Leuk!... eindelijk eens zelf geld verdienen. En tis volgens mij ook nog eens een heel gemakkelijk klusje. In ieder geval beter dan de ramen lappen, toch.

Moet je die ”geen beeld” eens zien, dat is toch echt een poepie … of die kapotte!

Kitty……! mag ik die kapotte mee naar huis nemen? Die ziet er zo lief uit en die wil toch niemand meer… en volgens mij vind ie mij ook heel leuk want hij kwispelt een beetje naar me.

Ahhh Kitty toe ?

Hoezo snel op uitgekeken... en wie zegt dat jullie er straks mee opgescheept zitten.... das helemaal niet waar ! (Mopper).

Ahhh, por favor ..... please.... alsjeblieft? Ik zal er heel goed voor zorgen, echt … ik beloof het.

#$^&*@ stomme Kitty..... ik mag ook nooit wat! (mopper).

Jemig wat trekken die ”defecten” … ik kan ze bijna niet houden… de valse krengen……. ga af!!

Af, zeg ik… ga af!..

Kees!

 

….. hellup….?

 

Kitty,…….

 

wacht op mij…..

 

waar zijn jullie nou….. hellup!

vorige aflevering terug naar inhoudsopgave volgende aflevering