entree
etalagepoppensoap aflevering 17 Inhoudsopgave
vorige aflevering volgende aflevering

Gemist !     05-03-2007


Kees stond in de kamer. Zijn linkerarm recht naar beneden met in de hand de hoorn van het wand-telefoontoestel met draad. Hij keek verdwaasd voor zich uit, met een bijzonder onozole blik. 'Wat zei de politiemeneer ?' vroeg Valentina terwijl ze druk aan het surfen was. 'Die meneer weet het ook niet' antwoorde Kees in gedachten. Hij schudde even met zijn hoofd, pakte zijn jas en zei: 'kom we gaan naar de eendjes in het park'. Kees meende een klein zuchtje te horen, maar deed dit af als onzin, omdat eendjes altijd leuk waren. Valentina sloot snel de computer af.


Er waren niet veel mensen in het park, een bleek zonnetje probeerde door de wolken te komen. Kees sloeg zichzelf voor zijn kop omdat hij vergeten was het oude brood mee te nemen. 'Nou ja, gooi dan maar met wat stukjes gras of modder'. Verbaasd keek Valentina hem aan en begon te lachen 'dat ies toch heel errg vies !!!!' Kees glimlachte. Ja dat was wel erg vies, maar ja wat moet je anders zonder brood. Terug naar huis had ie ook geen zin in, voor zover je van huis kon spreken. Verdorie, waarom moest Kitty er ook net nu vandoor gaan! Zomaar verdwenen, zonder ook maar een hint waar ze naar toe was en wanneer ze dacht terug te komen. De politieman had zonet meewarig geadviseerd dat ze hun communicatie maar eens moesten verbeteren, en dat toeristen na slechts 3 weken vertrokken met onbekende bestemming niet onder de afdeling vermiste personen vielen. Wist hij veel !


Kees schopte tegen een natte afgekauwde tak waardoor deze in het water vloog. Vanaf de andere kant van de vijver kwamen een paar eenden al snaterend aanvliegen. 'Ja, ja een tak is natuurlijk ook niet zo lekker. Kom we gaan wat warms drinken met koek !'    

                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nou daar staan we dan! Kees. En in plaats van met zijn tweetjes gezellige dingen te doen , zitten we hier wat chagrijnig te treuren.
Klik …………… klik ………..klik


Ik heb echt medelijden met ‘m, tis anders altijd zo’n vrolijke jongen maar het lijkt net of ie nu niet meer zo goed zichzelf kan zijn. Hij mist het vitten. En als hij nu wist waar ze was en waarom ze zo plotseling is verdwenen! Tis eigenlijk een enorme rotstreek van haar. Als ze terugkomt zal ze nog wat beleven.
Klik …… klik…… klik….. nou ze staat nog niet op www.vermistepersonen.info


Hier Kees, kijk, …….hier staat een telefoonnummer van de politie: 0900-8844.

 


Zou Kitty Temo trouwens hebben meegenomen! En tegen mij maar zeggen dat ik gek ben en dat hij helemaal niet bestaat….. En alleen maar omdat zij hem niet kan zien, zegt ze. Nou ik geloof haar gewoon niet meer. Ze wil kees en mij gewoon pesten.

 


En dat lukt haar behoorlijk goed ook …. Caramba!
De zon schijnt en toch is het een mucho trieste dag, denk dat de eendjes daar ook geen verandering in kunnen brengen.


Piep..piep… Hé een smsje !