Thuis
Over de soap
Het maken van
Het soap-boek
Terug naar KKOK

etalagepoppensoap
 Door:Karin Goedhart, Gita Smidt en Bernhard de Vries

Over de soap

De hoofdpersonen in deze soap zijn Kees & Kitty en, alweer een tijdje, ook Valentina. De dagelijkse sleur, en eventuele pogingen om daaraan te ontkomen, vormen het verhaal.

Eens in de drie weken bouwen we een nieuwe aflevering in de etalage. Het verhaal wordt ter plekke bedacht en we maken dankbaar gebruik van wat er ons voor de voeten ligt of in ons hoofd spookt.

Iedere aflevering is 3 weken lang te zien in de etalage. Het verhaal en de kiekjes staan blijvend op deze site.

 

 

15 februari 2010

Het was mooi op het Noorderstation ! Maar aan alle goede dingen komt een eind ? Voorlopig zijn Kees, Kitty en Valentina weer op zoek. Op zoek naar een plek voor nieuwe niet-al-te-spannende avonturen !


27 oktober 2009

Na lange omzwervingen waarvan wij sporadisch iets meekregen hebben onze soaphelden weer een vaste plek. Het voormalig trappenhuis op het Noorderstation dit keer. Deze ruimte is verkregen door een onvervalste kraak-actie op initiatief van Kees. Kitty verklaart dat ze zich met nadruk hiervan wil distantiëren, Valentina vindt het allemaal wel grappig.

zie ook de site van Stichting Kunstprojecten Noorderstation


8 mei 2008 Helaas, onze helden zijn wederom dakloos ! Ze zoeken driftig naar een etalage waar ze hun leventje kunnen voortzetten. Tot die tijd is het even behelpen. In ieder geval op de site blijven hun avonturen te volgen.

27 juli 2007

De etalagepoppensoap krijgt weer een 'vaste' plek, ditmaal op de Korreweg 18

15 januari 2007 Het gebruikte pand is niet langer beschikbaar, noodgedwongen worden tijdelijke alternatieve plekken gezocht. In dozen, wasstraten en zelfs bij de makers thuis.
2 april 2006 De etalagepoppensoap start in de etalage van de voormalige Multimediagigant op de Nieuwe Ebbingestraat 105 te Groningen.

n